Coaching


(Conflict) coachen of mentale begeleiding doe ik zowel op verzoek van particulieren als van bedrijven. In persoonlijke gesprekken stel je zelf aan de orde wat je aan wilt pakken. Het zijn ontwikkelingsgesprekken, waarin je niet wordt voorgeschreven wat je moet doen, maar waarin je meer inzicht krijgt in wat je allemaal zou kunnen doen.

Centraal staat het inzicht krijgen in je eigen functioneren in de omgeving waar je deel van uit maakt. Vanuit dit verkregen, nieuwe, perspectief kunt je dan zelf bepalen hoe je verder gaat, welke kwaliteiten je verder wilt ontwikkelen en welke je niet langer dienen en uit de schijnwerpers mogen.

Ook het begeleiden, op individuele basis, van mensen in een moeilijke periode is een onderdeel van mijn praktijk. Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw oppakken van het leven na het overlijden van een geliefde, een situatie van ernstige ziekte, het verlies van werk(plek) of een scheiding.

Dit traject kan ook toegepast worden in aanvulling op een mediation. Ook al is het conflict opgelost, dan nog kunnen oude inzichten je verleiden tot een herhaling in de toekomst of kunnen er sporen bij je achter blijven die je de nieuwe situatie negatief beïnvloeden. Met hulp van coaching kun je dat een stuk sneller oplossen.


" Ik ben zo dankbaar dat jij onze mediator wilde zijn. Na begeleiden en ons de blik laten richten op de toekomst en de kinderen kunnen wij het nu samen. De steun, aanmoediging en bemoediging hebben voor mijn gevoel nooit je professionaliteit in de weg gestaan. Je koos nooit een van de ouders kant, alleen die van de kinderen. "                 ●                 " Kitty’s aanpak is gestructureerd, respectvol en integer. Met oog voor exactheid, evenwicht en detail bewaakt zij tegelijk ook steeds de grote lijn en de voortgang. Naast goed inzicht in de zakelijke aspecten krijgt ieder ook als persoon de aandacht en ruimte die nodig is om tot heldere, werkbare en houdbare opties te komen. Een gezamenlijke oplossing wordt in maatwerk-documenten vastgelegd. "

Kitty Duell zet sinds 1999 haar ervaring en kennis in om mensen en bedrijven in een conflictsituatie te begeleiden naar een voor alle partijen werkbare oplossing. Kitty is veelvuldig gecertificeerd als mediator, trainer en coach. Zij doet mediations en geeft trainingen en presentaties in binnen- en buitenland. Ook voor online mediation ben je welkom bij MediationKit. Bel meteen vrijblijvend voor informatie: 06 54 787 464.