Samenwerking


Kitty Duell
kitty

Wil je nadere informatie, of contact met een mediator werkend voor MediationKit? Bel rechtstreeks met Kitty Duell op 06 54 787 464 of mail naar kitty@mediationkit.com.

Meer over Kitty »

Paul Walters
paul

Paul werkt als MfN Registermediator en executive coach in Rotterdam en Den Haag. Hij is een van de grondleggers van mediation en van het universele kwaliteitssysteem voor mediators in Nederland. Paul voert praktijk in RANDSTAD-MTC Mediation, Training en Coaching in arbeidszaken, en treedt voor MediationKit op als mediator in familiezaken. Zijn kernwaarden bij mediation: veiligheid, integriteit, oplossingsgericht.

Judith Bosch


" Ik ben zo dankbaar dat jij onze mediator wilde zijn. Na begeleiden en ons de blik laten richten op de toekomst en de kinderen kunnen wij het nu samen. De steun, aanmoediging en bemoediging hebben voor mijn gevoel nooit je professionaliteit in de weg gestaan. Je koos nooit een van de ouders kant, alleen die van de kinderen. "                 ●                 " Kitty’s aanpak is gestructureerd, respectvol en integer. Met oog voor exactheid, evenwicht en detail bewaakt zij tegelijk ook steeds de grote lijn en de voortgang. Naast goed inzicht in de zakelijke aspecten krijgt ieder ook als persoon de aandacht en ruimte die nodig is om tot heldere, werkbare en houdbare opties te komen. Een gezamenlijke oplossing wordt in maatwerk-documenten vastgelegd. "

Kitty Duell zet sinds 1999 haar ervaring en kennis in om mensen en bedrijven in een conflictsituatie te begeleiden naar een voor alle partijen werkbare oplossing. Kitty is veelvuldig gecertificeerd als mediator, trainer en coach. Zij doet mediations en geeft trainingen en presentaties in binnen- en buitenland. Ook voor online mediation ben je welkom bij MediationKit. Bel meteen vrijblijvend voor informatie: 06 54 787 464.