Conflicten zijn er om te worden opgelost. Daarmee bespaar je jezelf een boel ellende, tijd en geld. Als onpartijdig mediator help ik jullie daarbij.

Mediation


Bij mediation beslis je samen met de ander over de toekomst. Als mediator begeleid ik de gesprekken om dat te bereiken. We praten altijd vertrouwelijk. Het gaat niet om standpunten, maar om de belangen. Dat is het uitgangspunt. Aan de mediationtafel bepaal je samen met de ander hoe de oplossing eruit ziet.

Tijdens de gesprekken is niets bindend. Ieder kan vrijuit praten over grieven, wensen en opties. Gemaakte afspraken leggen we schriftelijk vast. Meestal in een overeenkomst, die door de ‘partijen’ wordt ondertekend. De overeenkomst is bindend.

Sneller en goedkoper dan procederen?


Ja, vrijwel altijd. En ook effectiever. Want als jullie in mediation samen de oplossing bepalen, heeft die meestal veel meer draagvlak. En je kunt weer met de ander door één deur als dat nodig is. Samenwerken als ouders bijvoorbeeld. Of business met elkaar blijven doen als zakenrelaties.

Hoe werkt het in jouw situatie?


Ik informeerje graag persoonlijk en vrijblijvend. Gericht op joúw situatie, vanuit jouw specifieke vragen. Bel me rechtstreeks: 06 54 787 464.

Hoe kan ik je helpen?Persoonlijk

Huwelijk/Scheiden, Ouderschaps-/Gezinsplan, Erfeniskwesties

Meer »

Zakelijk

Arbeidsmediation, Business-to-business

Meer »

Strafrecht

Oplossingsgericht bemiddelen tussen dader en slachtoffer

Meer »


" Ik ben zo dankbaar dat jij onze mediator wilde zijn. Na begeleiden en ons de blik laten richten op de toekomst en de kinderen kunnen wij het nu samen. De steun, aanmoediging en bemoediging hebben voor mijn gevoel nooit je professionaliteit in de weg gestaan. Je koos nooit een van de ouders kant, alleen die van de kinderen. "                 ●                 " Kitty’s aanpak is gestructureerd, respectvol en integer. Met oog voor exactheid, evenwicht en detail bewaakt zij tegelijk ook steeds de grote lijn en de voortgang. Naast goed inzicht in de zakelijke aspecten krijgt ieder ook als persoon de aandacht en ruimte die nodig is om tot heldere, werkbare en houdbare opties te komen. Een gezamenlijke oplossing wordt in maatwerk-documenten vastgelegd. "

Kitty Duell zet sinds 1999 haar ervaring en kennis in om mensen en bedrijven in een conflictsituatie te begeleiden naar een voor alle partijen werkbare oplossing. Kitty is veelvuldig gecertificeerd als mediator, trainer en coach. Zij doet mediations en geeft trainingen en presentaties in binnen- en buitenland. Ook voor online mediation ben je welkom bij MediationKit. Bel meteen vrijblijvend voor informatie: 06 54 787 464.