Persoonlijk


Huwelijk/Scheiden

Heb je een probleem of conflict in je relatie, je huwelijk of je gezin, en kom je er met elkaar niet uit? Als mediator help ik jullie om tot een evenwichtige oplossing te komen. Een gezamenlijke oplossing, die jullie zelf bepalen en die jullie allebei ondersteunen.

Meer over Huwelijksmediation »

Meer over Scheiden »

Ouderschaps-/Stiefplan

Bij het uit elkaar gaan van ouders met minderjarige kinderen stel je een ouderschapsplan op. Er is ook een spiegelbeeld-situatie: een gescheiden ouder vormt met een nieuwe partner en kinderen een nieuw, samengesteld gezin.

Meer over Ouderschapsplan »

Meer over Stiefplan »

Erfeniskwesties

Het overlijden van een familielid is over het algemeen al triest genoeg. Ontstaan er in het verlengde daarvan ook nog problemen over de verdeling van een erfenis, dan lijkt het leed niet meer te overzien.

Meer »


" Ik ben zo dankbaar dat jij onze mediator wilde zijn. Na begeleiden en ons de blik laten richten op de toekomst en de kinderen kunnen wij het nu samen. De steun, aanmoediging en bemoediging hebben voor mijn gevoel nooit je professionaliteit in de weg gestaan. Je koos nooit een van de ouders kant, alleen die van de kinderen. "                 ●                 " Kitty’s aanpak is gestructureerd, respectvol en integer. Met oog voor exactheid, evenwicht en detail bewaakt zij tegelijk ook steeds de grote lijn en de voortgang. Naast goed inzicht in de zakelijke aspecten krijgt ieder ook als persoon de aandacht en ruimte die nodig is om tot heldere, werkbare en houdbare opties te komen. Een gezamenlijke oplossing wordt in maatwerk-documenten vastgelegd. "

Kitty Duell zet sinds 1999 haar ervaring en kennis in om mensen en bedrijven in een conflictsituatie te begeleiden naar een voor alle partijen werkbare oplossing. Kitty is veelvuldig gecertificeerd als mediator, trainer en coach. Zij doet mediations en geeft trainingen en presentaties in binnen- en buitenland. Ook voor online mediation ben je welkom bij MediationKit. Bel meteen vrijblijvend voor informatie: 06 54 787 464.